Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Тверезий погляд на новий Dacia Duster

Вихід на європейський ринок нового покоління бюджетного позашляховика Dacia Duster заплановано на початок 2018 року. Водночас, офіційний дебют кроссовера відбудеться через декілька днів в рамках Франкфуртського автосалону 2017 року. Крім деяких змін в екстер’єрі, Duster може похизуватися модернізованим інтер’єром та збільшеним переліком додаткового обладнання серед якого особливо приємно бачити систему повного приводу 4x4.

Позашляховик з румунським корінням встав на шлях еволюції, як це прийнято у більш іменитих автомобільних марках. Dacia Duster оснащений застарілими двигунами запозиченими у Renault. У майбутніх власників Duster вибір обмежений 1,5-літровим дизельним мотором або 1,2 літровим бензиновим двигуном внутрішнього згоряння. Автомобіль побудовано навколо платформи попередньої генерації, тому є надія на більш помірковану цінову політику щодо нового Dacia Duster. Екстер’єр новачка приміряв деякі сучасні елементи в тому числі прозорі блок фари, які нагадують світлодіодну оптику.

Dacia Duster 2018 модельного року сприймається свіжим та досить цікавим з точки зору дизайну. Кроссоверу явно стає тісно в бюджетному сегменті і він намагається перебратися в більш комфортний клас. Декілька вдалих штрихів та 17-дюймові легко сплавні диски підвищують статус хоча б в очах власників попереднього Duster.

В інтер’єрі також неозброєним оком помітні зміни на краще. Несподіванкою можна вважати появу сучасних пластиків, які виглядають непогано та приємні на дотик. Ще один крок уперед кроссовер зробив у плані мультимедійних можливостей. Інформаційно-розважальна система працює з Android Auto та Apple CarPlay. Невже виробник тішить себе надією, що людина, яка користується продукцією Apple забажає придбати новий Dacia Duster? Цікаво…

Останні новини про безпеку Dacia Duster виявились досить невтішними. Попередник зміг отримати лише три зірки у рейтингу Euro NCAP, що є досить посереднім показником навіть у бюджетному сегменті автомобілів.

Отже, після декількох років очікування на нас очікує більш продуманий та комфортний Dacia Duster. Звісно новачок не претендує на роль інноваційного автомобіля, але в країнах третього світу практичність та вартість перебувають на першому плані. За інформацієї офіційних дилерів, базова вартість нового Dacia Duster складатиме біля 15 тисяч доларів… 

15.09.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Тверезий погляд на новий Dacia Duster

Політика конфіденційності